Jouw Eigen Huis - Vrolijke WC-deuren

Vrolijke WC-deuren

Geschreven door Esther | 22 oktober 2020

 

B en jij die saaie wc-deur ook zo zat? Wil je nu eens eindelijk van die verschrikkelijke verjaardagskalender af die op de deur hangt? Maar weet je niet zo goed hoe je zo'n kale deur kunt opleuken? Dan heb ik een goeie tip voor je!

Jaren geleden al toen we in ons nieuwe huis kwamen wonen dacht ik hetzelfde. Ons toilet is van boven tot onder betegeld. Iets aan de muur hangen is dus al geen optie. En ik ben echt wel van die schilderijtjes, foto's etc. Wat dan? Ik besloot op zoek te gaan naar leuke, grote stickers!

Al surfend kwam ik bij AliExpress terecht en vond daar echt de leukste stickers voor heel weinig geld. De kwaliteit verbaasde me in positieve zin. Ik had in eigen land al vaker (muur) stickers besteld die echt erg ingewikkeld waren om te plakken of stuk gingen tijdens het plakken.

Het plakken ging eenvoudig en nu 7 jaar later zitten ze er nog steeds prima op en hebben ze al menig zeepsopje doorstaan!

Wil jij ook een leuke sticker uitzoeken? Klik dan hier! Tip: als je een sticker uitzoekt let dan goed op de afmetingen, zodat je niet een te grote of te kleine sticker koopt.

Hieronder de stickers die ik op de deur(en) plakte. Klik op de thumb voor een vergroting. Zoals je ziet hoeven het ook niet altijd van die doorsnee teksten te zijn. Er zijn zoveel leuke stickers verkrijgbaar!

 

« Terug naar Blogs

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs