Jouw Eigen Huis - DIY Blogs

DIY Interieur Blogs

Op Jouw Eigen Huis vind je vanaf nu leuke DIY Blogs. Leuke spulletjes voor je interieur die je kunt opknappen of helemaal zelf kunt maken. Middels stap-voor-stap uitleg laten we je zien hoe je zelf iets leuks kunt maken.

Maar ook leuke tips komen aan bod.

B en jij die saaie wc-deur ook zo zat? Wil je nu eens eindelijk van die verschrikkelijke verjaardagskalender af die op de deur hangt? Maar weet je niet zo goed hoe je zo'n kale deur kunt opleuken? Dan heb ik een goeie tip voor je!

Klik hier voor de blog!

H et is herfst en bijna Halloween. Tijd om je huis wat (Halloween) sfeer te geven met een paar leuke pompoen kaarsjes. Je kunt deze kaarsjes heel eenvoudig zelf maken!

Klik hier voor de blog!

I k had al een tijdje twee saaie grijze kandelaars staan ergens in een schuurtje. Gebruiken deed ik ze niet meer want de kleur stond me eigenlijk niet aan. Maar ja, weggooien was ook weer zo wat... '

Klik hier voor de blog!

DIY Bloggers gezocht!

Het team van Jouw Eigen Huis is op zoek naar DIY Bloggers die het leuk vinden om hun interieurtips via onze website te delen met anderen. Heb je aantoonbare ervaring met het schrijven van blogs? Ben je geïnteresseerd? Mail ons dan via info@jouweigenhuis.nl

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs