Jouw Eigen Huis - Gebruiksvoorwaarden

Copyright

Alle (nieuws) artikelen op Jouw Eigen Huis zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Dit betekent dat niets van JouwEigenHuis.nl in zijn geheel of gedeeltelijk mag worden opgeslagen, overgenomen, verspreid of gedeeld worden zonder vooraf schriftelijk, dan wel per e-mail, toestemming van JouwEigenHuis.nl.

Artikel geheel of gedeeltelijk overnemen
Het is niet toegestaan een (nieuws)artikel in zijn geheel over te nemen van JouwEigenHuis.nl. Een gedeelte van een artikel overnemen is toegestaan onder bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn:

  • U dient vooraf toestemming te vragen aan JouwEigenHuis.nl. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@jouweigenhuis.nl. Vermeld daarin het artikel waar het om gaat, de reden waarom u het wilt gebruiken, in welke vorm u het wilt gebruiken, uw persoonsgegevens en de url waar u de informatie wilt plaatsen. De redactie neemt dan z.s.m. contact met u op.
  • U mag maximaal de eerste alinea van een bericht overnemen.
  • U dient een aanklikbare lees verder link te creëren onder het artikel naar het originele nieuwsartikel op JouwEigenHuis.nl.

Gebruik van fotomateriaal
Het is niet toegestaan fotomateriaal gepubliceerd op JouwEigenHuis.nl over te nemen of naar te deeplinken.

Aansprakelijkheid
JouwEigenHuis.nl wijst alle verantwoordelijkheid af en kan niet aansprakelijk worden gehouden wanneer informatie niet juist blijkt te zijn of tussentijds gewijzigd is door JouwEigenHuis.nl.

Schending Auteursrecht
Ontdekt JouwEigenHuis.nl op enig ogenblik dat het copyright op artikelen van JouwEigenHuis.nl geschonden zijn zal JouwEigenHuis.nl zich het recht voorbehouden een factuur te sturen met de kosten voor het oneigenlijk gebruik van (nieuws) artikelen van JouwEigenHuis.nl.

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs