Jouw Eigen Huis - Twee bewoners gewond bij gewelddadige woningoverval in Steenbergen

Twee bewoners gewond bij gewelddadige woningoverval in Steenbergen

Twee bewoners gewond bij gewelddadige woningoverval in Steenbergen
04-10-2021 13:46 | Criminaliteit | auteur Redactie

STEENBERGEN - In een woning aan de Witte Ruiterweg in Steenbergen zijn maandagochtend twee mensen gewond geraakt. De politie hield op de A4 bij Dinteloord twee mogelijke verdachten aan, zij werden nadien in vrijheid gesteld.

De overval vond rond 0:30 uur plaats. Vermoedelijk vier gewapende mannen met bivakmutsen sloegen de twee slachtoffers, tevens bewoners. De man en de vrouw raakten gewond en zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er waren nog meer bewoners aanwezig, zij raakten niet gewond.

De daders vluchtten vermoedelijk weg in een wit busje richting de Westlandse Langeweg. Diverse politie-eenheden en een politiehelikopter zochten in de omgeving van Steenbergen naar de daders. Rond 9.40 uur werd op de A4 richting Rotterdam een wit busje staande gehouden. De twee inzittenden werden gearresteerd. Hierbij werd tijdelijk de snelweg gestremd. Het tweetal is voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht. Na een eerste onderzoek werd het duo in vrijheid gesteld, omdat er onvoldoende verdenkingen waren, aldus de politie.

De politie onderzoekt de overval. Onder andere wordt in en om de woning aan de Witte Ruiterweg een sporenonderzoek ingesteld. Verder hoort de politie de slachtoffers en mensen, die het gezien hebben. De politie is nog op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Specifiek zoekt de politie een man of jongen, die rond de overval op de fiets reed over de Witte Ruiterweg. Deze fietser droeg een rugzak en stopte bij de woning van de overval, meldt de politie. 

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs