Jouw Eigen Huis - Nog twee verdachten aangehouden voor ontploffing vuurwerkbom bij woning in Zierikzee

Nog twee verdachten aangehouden voor ontploffing vuurwerkbom bij woning in Zierikzee

Nog twee verdachten aangehouden voor ontploffing vuurwerkbom bij woning in Zierikzee
30-09-2021 12:02 | Criminaliteit | auteur Redactie

ZIERIKZEE - De politie heeft in het onderzoek naar de brandstichting in een woning aan de Hoofdpoortstraat in Zierikzee woensdag nog twee verdachten aangehouden.

Op 21 juni rond 23:30 uur schrikken bewoners van de Hoofdpoortstraat op van een knal en glasgerinkel. Er ontplofte een vuurwerkbom bij een woning. Een aantal ruiten van twee woningen waren kapot. Er raakte niemand gewond. De politie startte een onderzoek. Vorige week werd in deze zaak al een 20-jarige verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. Deze verdachte is, na verhoor, weer in vrijheid gesteld. Hij blijft nog wel verdachte in de zaak en zal zich ook voor de rechter moeten verantwoorden.

De twee verdachten die woensdag werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak zijn twee mannen van 19 jaar oud. Ze komen uit Kerkwerve en Zierikzee en zijn in hun woningen aangehouden. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zijn ze ingesloten en in verzekering gesteld. De twee worden verhoord door rechercheurs.

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs