Jouw Eigen Huis - Makelaarsland gaat zelfstandig verder

Makelaarsland gaat zelfstandig verder

Makelaarsland gaat zelfstandig verder
18-08-2021 08:56 | Makelaars | auteur Redactie | Esther van der Wal

AMSTERDAM - ING en het bestuur van Makelaarsland zijn voornemens om Makelaarsland zelfstandig verder te laten gaan. Daarbij zal het nieuwe bestuur alle klanten en medewerkers overnemen en zal de dienstverlening aan klanten onveranderd worden voortgezet. De nieuwe eigenaren willen Makelaarsland de komende tijd verder digitaliseren. Voor deze voorgenomen overdracht is advies gevraagd aan de ondernemingsraad.

In 2018 heeft ING een meerderheidsbelang genomen in het in 2005 opgerichte Makelaarsland met als voornaamste doel om de customer journey van een huizenkoper uit te breiden en haar positie op de Nederlandse hypotheekmarkt te verstevigen. ING evalueert voortdurend haar activiteiten en heeft in dit kader besloten om Makelaarsland niet verder te ontwikkelen binnen ING. De afgelopen jaren hebben ING en Makelaarsland intensief samengewerkt aan de dienstverlening van het platform, om zo Nederlanders een groter en completer aanbod te bieden.

Makelaarsland is in 2005 opgericht en opereert sindsdien onafhankelijk. Makelaarsland is de grootste digitale NVM makelaar van Nederland en helpt klanten bij het verkopen en kopen van huizen. Klanten betalen voor de diensten van Makelaarsland een vast laag tarief, ongeacht de waarde en ligging van de woning. Sinds de oprichting heeft Makelaarsland meer dan 54.000 huizen verkocht en aangekocht. De komende jaren gaat het bedrijf zich richten op de verdere digitalisering van het makelaarsproces.

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs