Jouw Eigen Huis - NVM introduceert nieuwe opzet Open Huizen Dag

NVM introduceert nieuwe opzet Open Huizen Dag

NVM introduceert nieuwe opzet Open Huizen Dag
16-08-2021 10:00 | Makelaars | auteur Redactie

NIEUWEGEIN - Geïnteresseerde consumenten met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het woningaanbod kunnen in de nieuwe opzet een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar. Tijdens de gratis en vrijblijvende afspraak beantwoordt de NVM-makelaar alle woonvragen en geeft de consument deskundig advies. Het enige dat de consument hoeft te doen is zijn gegevens doorgeven voor een afspraak thuis of online. NVM heeft hiervoor een praktisch online systeem ontwikkeld. De NVM Open Huizen Dag 2021 vindt plaats op zaterdag 2 oktober.

Onderzoek

Chris van Zantwijk, bestuurslid van NVM vakgroep wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag licht toe: “De NVM Open Huizen Dag is niet weg te denken en bewijst zich al vele jaren. Toch zoeken we steeds naar verbeteringen. Uit een speciaal onderzoek dat we hebben laten uitvoeren kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Daarbij komt dat wij er vanwege Covid nog geen voorstander van zijn dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken.Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken stond namelijk centraal in onze “normale” NVM Open Huizen Dag die we vele jaren met succes hebben georganiseerd. Met onze nieuwe opzet brengen we nu het beste samen: Persoonlijk en deskundig advies op maat en dat bij de consument thuis of zelfs online."

Openhuizendag.nl

NVM lanceert op 13 september 2021 de speciale website www.openhuizendag.nl Hier maakt de consument de persoonlijke afspraak. De informatie komt automatisch bij de NVM-makelaar binnen die vervolgens de afspraak bevestigt.

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs