Jouw Eigen Huis - Negentig vrije sector appartementen Lieven opgeleverd in Amsterdam Nieuw-West

Negentig vrije sector appartementen Lieven opgeleverd in Amsterdam Nieuw-West

Negentig vrije sector appartementen Lieven opgeleverd in Amsterdam Nieuw-West
11-08-2021 11:23 | Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Rockfield Real Estate heeft als ontwikkelaar project 7even Amsterdam opgeleverd gekregen van Bot Bouw op vrijdag 6 augustus. 7even is een hoogwaardig wooncomplex met 90 vrije sector huurwoningen in Amsterdam Nieuw-West ontworpen door KENK Architecten.

7EVEN is onderdeel van gebiedsontwikkelingsproject 'Lieven' in Amsterdam Nieuw-West, dat meer dan 1200 nieuwe woningen zal omvatten. Het project bestaat uit een mix van vrije sector huurwoningen en sociale huurwoningen verdeeld in 8 verschillende blokken. De toevoeging van dit woon programma zorgt ervoor dat de wijk tot leven komt met een diversiteit aan mensen en culturen.

De bouw van Lieven 7 (7even) en Lieven 8 is in de zomer van 2020 begonnen. De bouw van Lieven 6 start medio 2021 met een verwachte oplevering eind 2022.

7EVEN is zeer gunstig gelegen pal naast het Delflandplein, metrohalte Heemstedestraat is op enkele minuten loopafstand en binnen één minuut bevind je je op de A10. Daarnaast is er een directe fietsroute naar het Vondelpark en de bruisende binnenstad.

Het gebouw is onder hoogwaardige architectuur ontworpen door Kenk architecten en ontwikkeld door Rockfield Real Estate. Alle bouwdelen hebben een eigen entree en een eigen architectonische uitwerking wat het project een relatief kleinschalig karakter geeft met een 'menselijke' maat. De woningen zijn gelegen rondom een gemeenschappelijke binnentuin welke tevens voor de buurt toegankelijk is. Door de inzet van prefab-elementen heeft Bot Bouw een snelle bouwtijd weten te bereiken en is het project inclusief ondergrondse parkeergarage binnen 18 maanden na start bouw gerealiseerd.

De woningen zijn instap klaar afgewerkt met een mooie keuken, ruime badkamer en hoogwaardige vloerafwerking. De eerste bewoners hebben hun sleutel afgelopen weekend mogen ophalen en zullen de komende dagen hun intrek nemen in hun gloednieuwe woning.

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs