Jouw Eigen Huis - Man gewond bij woningoverval in Leeuwarden

Man gewond bij woningoverval in Leeuwarden

Man gewond bij woningoverval in Leeuwarden
25-06-2021 10:46 | Diefstal | auteur Redactie

LEEUWARDEN - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond middernacht een woningoverval plaatsgevonden op de Coopmansstraat in Leeuwarden. Een man is bedreigd en mishandeld door twee personen. Wat zij precies buit hebben gemaakt wordt nog onderzocht, meldt de politie.

Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie heeft een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving.

De politie ontving rond 00:00 uur de melding van een woningoverval. Twee personen zouden een woning zijn binnengedrongen en een 39-jarige man ernstig hebben mishandeld. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht om daar te worden behandeld aan zijn verwondingen. Omdat er mogelijk een merkwaardige geur werd waargenomen in de woning, is de brandweer ter plaatse gekomen. Deze heeft metingen uitgevoerd en heeft niets opmerkelijks waargenomen.

De daders zijn in een nog onbekende richting weggegaan. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart, waaronder forensisch onderzoek. Zo wordt er in en rondom de woning naar sporen gezocht, wordt er gezocht naar mogelijke getuigen en wordt er met het slachtoffer gesproken. Het onderzoek gaat vrijdag volop door.

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs