Jouw Eigen Huis - Drie mannen op heterdaad aangehouden na woningoverval Rotterdam

Drie mannen op heterdaad aangehouden na woningoverval Rotterdam

Drie mannen op heterdaad aangehouden na woningoverval Rotterdam
21-06-2021 19:36 | Diefstal | auteur Redactie

ROTTERDAM - Maandagmiddag kon de politie door een tip van een alerte getuige en door snel optreden drie verdachten uit Polen en Slowakije aangehouden voor een woningoverval.

De verdachten belden rond 14.00 uur aan bij een 68-jarige vrouw aan de Wolphaersbocht in Rotterdam. Toen zij open deed, werd zij overlopen door drie mannen en bedreigd met een mes. Gelukkig raakte zij niet gewond. De mannen gingen er vandoor met persoonlijke bezitinngen van de vrouw waaronder telefoons en een pinpas, aldus de politie.Agenten gingen meteen op de melding af en op zoek naar de overvallers. Aan de hand van een signalement hielden zij al snel twee mannen in de omgeving aan. Een deel van de buit is terug gevonden. Ook belde een alerte getuige met de politie, nadat iemand probeerde te pinnen bij een automaat. De man maakte zich verdacht en hierop werden agenten gealarmeerd. De man bleek een van de verdachten te zijn van de woningoverval. Ook hij is aangehouden.

De mannen zijn 34, 39 en 41 jaar en komen uit Polen en Slowakije. Het onderzoek wordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, aldus de politie. 

Koophuizen

Geen advertenties gevonden

meer koophuizen

Plaats zelf uw Koophuis

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs