Jouw Eigen Huis - Man uren later gewond en vastgebonden gevonden na woningoverval in Wittem

Man uren later gewond en vastgebonden gevonden na woningoverval in Wittem

Man uren later gewond en vastgebonden gevonden na woningoverval in Wittem
28-04-2021 11:46 | Diefstal | auteur Redactie

WITTEM - Bij een woningoverval is in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 april een man gewond geraakt toen hij werd overvallen in zijn woning aan de Rijksweg N278 in Wittem.

Tussen 01:00 uur en 02:00 uur lukte het drie gemaskerde mannen de woning van het slachtoffer binnen te dringen. Met een steekwapen verwondden zij het slachtoffer. Het slachtoffer werd daarna vastgebonden en opgesloten, meldt de politie.

Later in de ochtend rond 08:00 uur is het slachtoffer door familie gewond aangetroffen in de woning. Hierna is alarm geslagen en zijn de hulpdiensten aangestuurd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er is buitgemaakt en wat het motief is geweest voor deze overval wordt nog onderzocht.

De politie doet onderzoek naar sporen in en rondom de woning. De politie is op zoek naar getuigen die iets opvallends gezien hebben tussen 01:00 en 02:00 uur vannacht. Volgens de politie kan ieder detail helpen in de zoektocht naar de verdachten van deze woningoverval. Ook komt de politie graag in contact met omwonenden die een videodeurbelsysteem of een camera aan de gevel hebben hangen. 

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs