Jouw Eigen Huis - Aangehouden inbreker betrokken bij nog achttien woninginbraken in regio Utrecht

Aangehouden inbreker betrokken bij nog achttien woninginbraken in regio Utrecht

Aangehouden inbreker betrokken bij nog achttien woninginbraken in regio Utrecht
06-01-2021 16:35 | Diefstal | auteur Redactie

UTRECHT - Een 47-jarige man die dinsdag is aangehouden omdat hij betrokken zou zijn bij een woninginbraak in Westbroek blijkt bij nog meer inbraken betrokken te zijn, meldt de politie woensdag. Na onderzoek bleek de verdachte betrokken bij achttien woninginbraken in de regio Utrecht. De verdachte schuwde daarbij het bedreigen van de slachtoffers niet.

Er liep al een enige tijd een onderzoek naar deze verdachte. Vanwege de grote impact die een woninginbraak op de slachtoffers heeft, heeft de politie veel energie gestoken in het vinden van deze verdachte.

Op 1 januari werd in Westbroek in een woning aan de Wolkammerweg ingebroken. Hierbij werden onder andere laptops en sierraden gestolen. Op camerabeelden was duidelijk te zien dat de inbreker op een opvallende fiets was komen aanrijden. De foto van de verdachte en zijn fiets werd verspreid onder de politiecollega’s. De verdachte kon ook in verband worden gebracht met andere woninginbraken in Utrecht, Bunnik en Nieuwegein.

Tijdens het sporten zag een collega, in zijn vrije tijd, de opvallende fiets staan in Utrecht Overvecht. Hij herkende de fiets van de foto en belde zijn collega’s die even later de verdachte op de fiets konden aangehouden.

Na onderzoek blijkt dat de 47-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, te linken is aan achttien woninginbraken. De man zit nog vast en wordt 8 januari voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Koophuizen

Geen advertenties gevonden

meer koophuizen

Plaats zelf uw Koophuis

DIY Interieur Blogs

Nieuwste Blogs:

Meer Blogs